Viime viikon loppuna käväisin tosiaan mutkan Kajaanissa ja ilokseni sain nähdä ja vähän leikelläkin molempia pentuja! Pennut ovat kyllä todella ihanan reippaita ja ihmisrakkaita luonteita molemmat! Ada käväisi jo perjantaina "synttäreiden" kunniaksi rokotuksella ja hyvin oli mennyt, lääkäri oli kovin ihastellut pentua! Eläinlääkärin puntari oli näyttänyt Adalle komeat 1,40 kg, Rasmus painanee suurin piirtein saman verran.

Viime torstaina sitten pesin ja trimmasin Adan. Oikein kaunis neiti siitä kyllä kasvaa, vaikka trimmaustilanne olikin neidin mielestä kaikkea muuta kuin mukavaa! Hienosti osaa vielä laittaa vastaan ;) Lopuksi tyttö pääsi kuitenkin leikkimään vanhojen leikkitätiensä kanssa ja riemua riitti. Tässä kuvasaldoa:

1818265.jpg1818267.jpg

Hieman epäonnistunut seisomakuva... Adaa ei ihan hirveästi tuo seisottaminenkaan jaksanut kiinnostaa ;)
1818264.jpg

Lauantaina käväisi sitten vuorostaan Rasmus trimmauksessa. Pojalla on kyllä aivan valtava turkki! Jo nyt sen saa vallan helposti kiinni jopa kahdelle kumilenkille! Muutenkin turkki oli todella vahvan oloista ja paksua, mielenkiinnolla odotamme millainen aikuiskarva pojalle oikein kasvaa! Rasmus käyttäytyi trimmaustilanteessa todella upeasti, kyllä huomasi että poika oli ennenkin ollut pöydällä hoidettavana ;)
Tässä kuvia Rasmuksen vierailulta, seisomakuvaa emme valitettavasti saaneet otettua, mutta kyllä poika oli komea näky myös seisoessaan!
1818268.jpg

1818270.jpg

Mamma kohteli Rasmusta oikein lämpimin ottein ;)
1818269.jpg