Olipas eilen mennyt päivät ihan sekaisin eli tänäänhän pennut täyttävät 25 vrk eivätkä eilen.. No, sama vauhti jatkuu edelleen. Pennut ovat olleet oikeastaan koko päivän poissa pentukopastaan. Paremmin ne viihtyvät sen ulkopuolella kun on tilaa möngertää. Amiralla taitaa hampaat olla puhkeamassa, sen verran se käyttää jo suutaan esim pentukopan reunaa vasten.. Yritin kyllä katsella molempien suuhun, mutta en ollut näkevinäni puhjenneita hampaita, mutta Amiran ikenet ovat kyllä eri tavalla turvoksissa...
Tänään on myös maisteltu jälleen pentunappulaa, kermaviiliä ja raejuustoa. Molemmat kyllä käyvät aina lipomassa kupin sisältöä ja tassuttelemassa siellä, mutta ei sieltä hirveästi taida massuun vielä mennä tavaraa (ja Nelle pitää huolen, että kuppi tyhjenee heti, kun minun silmäni välttää...)

Mikäli vaakaan on uskomista, on Apache tänään kirinyt urakalla Amiraa kiinni (tosin Amiran paino ei juuri ole lisinyt). Nyt illalla Apachelle lukemaksi 773 grammaa ja Amiralle 780 grammaa. Amira kyllä taitaa olla enempi se touhutyttö ja Apache leppoisa möhömaha ;)

Tämä tulee ilmi myös päivän kuvasaldosta...

Apache 25 vrk poseeraa
1634229.jpg

Ja yrittää läimäyttää kohdetta
1634231.jpg

Amira 25 vrk oli juuri hyökkäämässä päin kameraa
1634235.jpg

Amira kurittaa uutta asuintoveria
1634233.jpg

Ja mammaakin pitää kurittaa...
1634232.jpg