Tänään täyteen pennuille kokonaiset 4 viikkoa ja vauhti sen kun kiihtyy! Pennut ottavat siis todellakin jo vauhdikkaita laukka-askelia ja mitä hassumpia hyppyloikkia toistensa niskaan! Nappulaa ja oheissälää maistellaan ainakin kolme kertaa päivässä, ja kyllä sitä vähitellen taitaa mennä muuallekin kuin Nellen mahaan. Leikkitäti Jewelin seuraan on tänään liittynyt myös leikkitäti Säde ja pennut telmivät mielellään niidenkin kanssa muutaman kerran päivässä.
Paino on molemmilla ylittänyt 800 gramman  rajan ja iltapainot näyttivät tänään kummallekin n.825 grammaa.
Synttäreiden kunniaksi pennut pääsivät päivälle pesulle ja trimmaukseen. Yritin siis naaman konetuksen lisäksi saada pennuille jotain muutakin muotoa aikaan, mutta en kyllä lopputulosta kehuisi.. Täytyy katsoa voiko asialle vielä huomenna tehdä jotain. Myös hännäntyvi koki ensimmäistä kertaa lyhennyksen ja sekös pentuja kummastutti! Kumpikin veti jonkin aikaa pylly maassa eteenpäin surkeaa ulinaa pitäen, raasut.
Pentulaatikko sai tänään vihdoin kyytiä ja pennuilla on nyt sitten vain makuupaikka pentuaitauksessaan, ja hyvin kelpaa :)

Tässä kuvia tältä päivältä, kenties huomenna paremmas poseerauskuvat (tämän kuvan poseerauksista ei tullut yhtään julkaisukelpoista :D)

Apache 4 vko
1642870.jpg

Amira 4vko
1642871.jpg

Ensin syödään pari nappulaa...
1642874.jpg

Ja jälkiruoaksi mamman parhaita antimia asennosta niinkään välittämättä
1642872.jpg