Jälleen uusi rajapyykki täynnä eli kokonaiset 3 viikkoa! Pennut kasvavat hitaammin kuin ensimmäisillä viikoilla, mutta jokaisella punnituksella on tullut painoa lisää. Mikäli vaakaan on luottamista, näyttäisi kovasti siltä, että Amira on kirinyt painollaan Apachen ohi: illalla vaaka näytti Apachelle 692 grammaa ja Amiralle 721 grammaa. En nyt sanoisi onko tuo aivan totta, mutta pennut olivat kyllä aika nätisti puntarilla.. Silmämääräisesti Apache kyllä näyttää isommalta.
Aamupäivällä pennut saivat uusia makuelämyksiä àla kermaviili. Apache suhtautui koko hommaan aluksi hieman epäilevästi, mutta siskotytön vedellessä ilman ongelmia lusikallisen tuota kummajaista suostui sekin lopulta syömään omansa.
Iltapäivällä oli jälleen uutta luvassa, sillä sanoimme hyvästit tursakekuonoille! Nyt meillä on kaksi "oikeaa" pikkupuudelia tuolla kopassa. Molemmat käyttäytyivät tilanteessa hienosti. Amira kyllä hieman yritti pistää hanttiin, mutta saipa tyttö silti hienon uuden lookin.

Ohessa kuvia päivän tapahtumista.

Apache 21 vrk, ei oikein mene kermaviilit vielä nassuun
1622103.jpg

Ja 3 vko vanhana ja turpakarvansa menettäneenä
1622087.jpg

Amira 21 vrk syö kermaviilinsä hyvällä ruokahalulla (olisi ottanut enemmänkin...)
1622098.jpg

Ja 3 vko vanhana ensimmäinen trimmaus koettuna
1622093.jpg

On nämä niin ihania. Pennut ovat opetelleet murisemisen jaloa taitoa viime päivinä... On se kissankehräyksen kuuloinen ääni kyllä yksi suloisimmista äänistä, mitä olen koskaan päässyt todistamaan :)